Hirdetés

autofolia.lap.hu / Karbon és matt fólia

Karbon és matt fólia

karbon fólia, matt fólia

matt fólia, karbon fólia

Nem kell fényezőhöz vinni az autót ha meguntuk a színét! Fóliákkal olyan különleges hatásokat is elérhetünk amit festékkel nem, vagy drágán. Úgymint színváltós, matt, texturált, bőrhatású(!)... Mindemellett védi a gyári fényezést kavicsfelverődés, karcolás, mattulás ellen. Garanciaidőn belül nyomtalanul eltávolítható.

Karbon fólia

Karosszériafólia, üvegfólia, autódekoráció, reklám.

Autódekoráció, Optikai tuningok egyedi grafikai tervezése, gyártása (plotter vágás, nyomtatás) és dekorálása egy helyen. Rengeteg prémium kategóriás fóliánk van, melyeket garanciával dekorálunk. Fényezés védelem ( UV, karcolás, kavicsfelverődés).Egyéni akcióinkról érdeklődjön telefonon, vagy e-mail-ben. Üvegfóliázást is vállalunk.

Tartós karbon fólia 5-féle színben

Fekete és fehér matt fólia - teljes becsomagoláshoz is

Minőségi karbonfólik, karbondekoráció kivitelezése minden felületre garanciával

SkyFol Cougar Professzionális Autóbevonó Fóliák

Autófóliázás hővédős vagy biztonsági fóliával, Plasztikkártyás műbizonylattal. 3D karbonfóliázás több színben(fekete, antracit, ezüst, kék, piros, fehér, átlátszó). Hosszú élettartamú matt és fényes különböző színű, autóbevonó fóliák telepítése. Kavicsfe

A dressyourcar.hu egy autófóliázással foglalkozó oldal. Széles választékunkban a színes dekor fólák mellett a közkedvelt 3d karbon, karosszériavédő és kaméleon fóliák is megtalálhatóak. Emellett matricázással is foglalkozunk. Bármilyen típusú matricát megrajzolunk, kivágunk vagy nyomtatunk és felapplikáljuk a járműre. Remélem, oldalunk elnyeri tetszését! Üdvözlettel: Kőszegi Andrea

Hirdetés
Meghatározás:

Az oldal az autóüvegfólia (hővédőfólia és fényvédőfólia), karosszériavédőfólia, autófólia, fólia forgalmazókat és telepítőket, illetve gyártókat mutatja be megye szerinti bontásban. Az oldal nem foglalkozik autódekorációs fóliákkal.

Az oldal az autóüvegfólia (hővédőfólia és fényvédőfólia), karosszériavédőfólia, autófólia, fólia forgalmazókat és telepítőket, illetve gyártókat mutatja be megye szerinti bontásban. Az oldal nem foglalkozik autódekorációs fóliákkal.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Karbon és matt fólia
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés